TRÆT af din vægt?

Er du også en af dem, der er MEGA træt af din vægt?

Og dødtræt af diverse slankekure, uden at du har set resultat på din vægt? – Det eneste, du i grunden har fået ud af alle dine anstrengelser, med hensyn til at ændre din vægt, hvad er det? Sikkert – indtil nu – en tom pengepung og dyb irritation samt en følelse af – igen – ikke at lykkes!

Har du også i årevis forsøgt at komme enten ned – eller op – i din vægt uden synderlig stor effekt?

Mange ugeblade er i de sidste mange år kommet med – utallige – slankekure.

Og vi er MANGE, der har forsøgt ALT muligt i håbet om at ændre på sin vægt. – Og efterhånden er vi mange, der er dybt frustrede, uden at det dybest set ændrer noget overhovedet!

Utallige mennesker har også i årenes løb kæmpet med psykisk ubalance pga deres vægt problemer.- Resultatet blev, at de følte sig ” forkerte” på grund af deres udseende.- Så har de måske – hvis de endda var ” heldige” gået i behandling for disse ubalancer. 

Løsningen på dine vægt problemer ligger – måske – lige for øjnene af dig lige her og nu!

Winfit fra www.lifewave.com er ankommet!!

Beautiful yellow exotics.Så nu er dine bekymringer over din vægt

eller dine – måske – FOR mange cm ovre! – For er der noget, du er ” nødt til” at huske på, så er det, at det jo ikke nødvendigvis er kg, du vil tabe på en sådan “Fedtforbrænding”.- Rigtig mange taber bare SÅ mange cm, og det er jo alt andet lige, jo MINDST lige så vigtigt, selvom vi alle jo rigtig gerne også vildt gerne vil ned i vægt! – Ved brug af Winfit “ommøblerer” du faktisk din krop! – I en kombination mellem Winfit plastret, spisning inden for et “8 timers vindue”, Carnosine plastret om natten samt dobbelt portion Corsentials ( et kosttilskud fra Lifewave) samt træning, enten 2 x 10 min interval træning 2 x ugentligt eller 10-30 minutter`s daglig gang ( eller andre forskellige former for træning, hvis du hellere vil det), så er det muligt at “ommøblere” din krop endda ret meget på endda meget kort tid! – Efter ganske få dage har de fleste tabt en del cm – og ret mange er også gået ned i vægt!

153353_7187Så NU er der mulighed for – endelig – at lykkes med at få lidt mere styr på din krop! – Og det endda uden restriktioner på, hvad du må spise! – Du skal ikke tælle kalorier; du skal tænke over at spise sunde ting, men du må gerne – ind imellem – spise lidt usundt.- Bare skal du ikke leve af det. –  Du skal – for din egen skyld – forsøge at få så mange proteiner, og så få kulhydrater som muligt inden for de 8 timer – dit “spisevindue”. – Og resten af døgnets 24 timer = 16 timer skal du drikke en masse vand! – SÅ skal du bare se! – Du – og dine omgivelser og venner – vil blive vildt overraskede over resultaterne.

Skriv et svar

Share This

Del online

Del dette online med dine venner