Professionel allergibehandling

Går du rundt hele året og er overfølsom overfor græs, bynke og andre pollen? Eller er det dyrehår, husstøv eller bestemte madvarer, der fremkalder din allergiske reaktion? En sådan allergi er en voldsom belastning i hverdagen og mange mennesker må opholde sig indendøre hele sommeren pga deres græsallergi. Allergisæsonen for græs er udvidet indenfor de seneste år. – I forvejen var det et problem med bynken, som blomstrer fra august og ca en måned frem. – Men i de senere år er der kommet en amerikansk bynke til landet (den har været med noget fuglefoder fra USA), og den bynke blomstrer endnu længere hen på efteråret. Så derfor er sæsonen for græs allergikere blev udvidet med mindst en måned!

Dyrehår.

De mennesker, der er allergiske overfor dyrehår, har et helt andet problem. Hvis man har et kæledyr i familien, og så et af medlemmerne i familien pludselig ikke kan tåle hund eller kat, og man må sælge kæledyret, er det helt uoverskueligt, da det ofte er børn, der har fået et kæledyr, og det er næsten ikke til at bære at måtte sige, at man nu er nødt til at give dyret væk til nogen, der kan tåle at have dyret! – Kæledyret er jo en del af familien, og det giver man da ikke bare sådan lige væk! Det kan virkelig skabe store problemer i en familie.Men problemerne med allergi er oftest en psykisk ubalance, der er opstået på et eller andet tidspunkt i den enkelte persons liv. Og det er det, der ved allergibehandling kan rettes op op på igen, med lidt tålmodighed fra allergikerens side. – Et behandlingsforløb varer ca 2-6 gange.

 

Allergi overfor heste?

Allergi overfor heste skyldes som regel også en eller anden stress situation. – Hvis man på et eller andet tidspunkt i livet er blevet kastet af en hest, eller man er blevet sparket af en hest, så kan man senere på et eller andet tidspunkt i livet udvikle allergi overfor hestehår pga den angst for heste, der er lagret i hjernen. Kommer så man ud for en eller anden stress situation senere i livet, hvor heste er involveret, fortæller  hjernen pludselig den person, at uha, heste er farlige, og der udvikles allergi! – Denne allergi kan fjernes ved allergibehandling i Klinik Velvære med Hjertet ved nogle få behandlinger!

Allergi er voldsomt generende og dræner dig for overskud og energi i hverdagen. Og hvis du så samtidig døjer med bivirkninger fra allergimedicin, så kan livet snart blive “ret anstrengende” og uoverskueligt.

Men det er der råd for:

Hos Klinik Velvære med Hjertet får du en effektiv allergibehandling –  uden brug af medicin, muligvis med naturmidler til understøtning af behandlingen.

I behandlingen bruges der, bl.a.

Kinesiologisk testning

Samtale

Visualisering

Test for en evt. Candida i udbrud

Frigørelse af den angst, der er lagret.

 

Bestil tid til allergibehandling her! 

 

Så bestil tid for en konsultation i Klinik Velvære med Hjertet, så vi sammen kan aftale et behandlingsforløb.

Vigtigt at være opmærksom på inden 1. konsultation/allergibehandling

  1. Medbring en klar frostpose med prøver fra støvsugerpose, hunde- eller kattehår, pollen, fødevarer eller andet, du mener, du er allergisk overfor. – Alle ting i hver sin pose.
  2. Vær opmærksom på, at der i klinikken hverken  bliver stillet diagnoser eller  foretages indblanding i lægeordineret medicin.
  3. Efter sidste behandling kommer du i kontakt med det, du er allergisk overfor, for at vise at behandlingen har virket.

PRISER

Pr konsultationKr. 1.000,-

Læs mere om behandlingen:

Enkel behandling med stor effekt

Share This