Kender du det, at du bare ikke KAN lade chokolade eller lakrids ligge? Eller for den sags skyld den næste cigaret?

Trangen til slik og andre søde sager kan skyldes mange forskellige ting, bl.a. at dit immunforsvar er ude af balance. Hvis du i en periode lever ALT for stresset og du føler et enormt pres på dig fra alle sider, bliver du måske hele tiden sliksyg? – Du spekulerer måske på, hvorfor du altid ER sliksyg, lige meget, hvad du gør for at komme trangen kvit! Du KAN også have et problem med dit tarmsystem. Hvis du går med en Candidasvamp i udbrud, har du næsten “alle odds” imod dig, da denne svamp i udbrud simpelthen KRÆVER flere og flere søde sager! – Og en væsentlig del af dit immunforsvar sidder i tyk- og tyndtarm!

Behandlingen af denne trang

Selve behandlingen for trangen til søde sager samt rygning foregår ved hjælp af både kinesiologi, visualisering samt samtale, hvor du sammen med behandleren, i dette tilfælde Betty Koudal, indehaver af Klinik Velvære med Hjertet, tester, hvad det skyldes, at du hele tiden er så sliksyg. – Er det mon en form for trøst, og hvorfor har du så den trang til trøst? Det kan man teste ved hjælp af samtale og kinesiologisk testning. I denne forbindelse testes det, om der er et eller andet LANGT tilbage i dit liv, der gør, at når du får noget sødt, så føler du dig trøstet, og at du får en eller  anden form for omsorg, som dit sind, måske, føler, at du har manglet.  – Når du tænder en cigaret, giver du, måske, også dig selv en form for trøst. – Alt dette bliver testet i Klinik Velvære med Hjertet. Denne trang kan fjernes ved nogle få behandlinger. Kontakt klinikken for  at aftale en konsultation. Det, der kræves, er Betty Koudal`s behandling, og ikke mindst din motivation og din egen viljestyrke!

 

Lad være med at gå med problemet.

Så i stedet for at blive ved med at kæmpe med det problem, så bestil en tid hos Klinik Velvære med Hjertet og få hjælp til at blive fri for at være sliksyg!

PRIS

Pr konsultationkr. 1.000,-

Kontakt klinikken

Har du nogen spørgsmål, eller vil du gerne bestille en tid, så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet også!
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share This