Plastre med Energifrekvens???

Jeg har fået en sjælden gave foræret!

For 2 år siden fik jeg en gave foræret, som jeg slet ikke var klar over HVOR stor, den egentlig var! Der gik faktisk 2 måneder, inden jeg lukkede den op, og da var det faktisk også kun ved et “tilfælde”!

Gaven, jeg fik foræret, er kendskabet til produkterne fra firmaet www.lifewave.com

Jeg er, som mange andre Uafhængig Distributør, og bruger produkterne, især de spændende plastre, blandt andet i min klinik, Velvære med Hjertet, Stavildvej 31, 8832 Skals.

Produkterne fra Lifewave, der både består af Plastre med Energifrekvens,  der indeholder Aminosyrer, ilt og vand samt flere forskellige kosttilskud. – Du kan læse meget mere om produkterne på https://bkoudal.dk/energifrekvens-i-plastre/

I denne forbindelse vil jeg rigtig gerne have lov at invitere dig og dine eventuelle gæster til en aften med

Selvbehandling med plastre!:

Det foregår tirsdag d.8.4.14 kl. 18.30 til 21.30 i min Klinik, Stavildvej 31, 8832 Skals .Pris for denne aften er kr 100,00! – Prisen includerer først en kort Introduktion om produkterne, og om muligheden for at købe produkterne til sig selv. Dernæst prøver alle deltagere at hjælpe hinanden – under kyndig vejledning af Betty Koudal, med at blive smertefri; alle får hver en portion Corsentials ( includeret i de 100 kr ). Corsentials er det nyeste kosttilskud fra Lifewave, som har fuldstændig overrasket alle med de fantastiske virkninger. – De plastre, der bliver brugt på deltagerne denne aften, er gratis. Desuden serveres kaffe og en enkelt bolle samt lidt “snacks” i en lille pause. – Da klinikken er meget lille, kan der ikke være ret mange, men “hvor der er hjerterum…” 🙂 – Så SKYND dig, så du ikke går “glip” af denne spændende aften!

Så har du spændinger i nakke eller skuldre? – Har du problemer med din lænd eller iskiasnerve – eller et knæ? – Har du problemer med at sove om natten, osv osv? – Vil du have bedre immunforsvar? –  Så kom til en ganske uforpligtende aften, hvor du får mulighed for at opleve, hvad  disse spændende plastre kan gøre for dig, samt mulighederne for at købe plastrene til eget forbrug. Produkterne bliver solgt via Network Marketing, og derfor er der 2 muligheder for at købe plastrene: Den dyre, hvor du køber af mig til kr 25 pr plaster eller den billige, hvor du selv har mulighed for at købe produkterne helt ned til det halve! – Dette hører du nærmere om på denne aften, hvor disse plastre skal vise dig, hvad de kan! 🙂

Aftenen er kun for dig, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med produkterne fra Lifewave.

Tilmelding pr mail, betty@koudal.dk senest fredag d.4.4.14

Prisen, de kr 100,00 indbetales  senest d. 4.4. på Mobilepay 20453766

Eller reg.nr 6812 kontonummer 0000107310

Kom og modtag DIN gave fra mig = Dit kendskab til disse enestående produkter, som gavner så mange mennesker hver dag på verdensplan. – Så hvorfor skulle du ikke prøve dem?

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This

Del online

Del dette online med dine venner