Er du også en af dem, der er MEGA træt af din vægt?

Og dødtræt af diverse slankekure, uden at du har set resultat på din vægt? – Det eneste, du i grunden har fået ud af alle dine anstrengelser, med hensyn til at ændre din vægt, hvad er det? Sikkert – indtil nu – en tom pengepung og dyb irritation samt en følelse af – igen – ikke at lykkes!

Har du også i årevis forsøgt at komme enten ned – eller op – i din vægt uden synderlig stor effekt?

Mange ugeblade er i de sidste mange år kommet med – utallige – slankekure.

Og vi er MANGE, der har forsøgt ALT muligt i håbet om at ændre på sin vægt. – Og efterhånden er vi mange, der er dybt frustrede, uden at det dybest set ændrer noget overhovedet!

Utallige mennesker har også i årenes løb kæmpet med psykisk ubalance pga deres vægt problemer.- Resultatet blev, at de følte sig ” forkerte” på grund af deres udseende.- Så har de måske – hvis de endda var ” heldige” gået i behandling for disse ubalancer. 

Løsningen på dine vægt problemer ligger – måske – lige for øjnene af dig lige her og nu!

Winfit fra www.lifewave.com er ankommet!!

Beautiful yellow exotics.Så nu er dine bekymringer over din vægt

eller dine – måske – FOR mange cm ovre! – For er der noget, du er ” nødt til” at huske på, så er det, at det jo ikke nødvendigvis er kg, du vil tabe på en sådan “Fedtforbrænding”.- Rigtig mange taber bare SÅ mange cm, og det er jo alt andet lige, jo MINDST lige så vigtigt, selvom vi alle jo rigtig gerne også vildt gerne vil ned i vægt! – Ved brug af Winfit “ommøblerer” du faktisk din krop! – I en kombination mellem Winfit plastret, spisning inden for et “8 timers vindue”, Carnosine plastret om natten samt dobbelt portion Corsentials ( et kosttilskud fra Lifewave) samt træning, enten 2 x 10 min interval træning 2 x ugentligt eller 10-30 minutter`s daglig gang ( eller andre forskellige former for træning, hvis du hellere vil det), så er det muligt at “ommøblere” din krop endda ret meget på endda meget kort tid! – Efter ganske få dage har de fleste tabt en del cm – og ret mange er også gået ned i vægt!

153353_7187Så NU er der mulighed for – endelig – at lykkes med at få lidt mere styr på din krop! – Og det endda uden restriktioner på, hvad du må spise! – Du skal ikke tælle kalorier; du skal tænke over at spise sunde ting, men du må gerne – ind imellem – spise lidt usundt.- Bare skal du ikke leve af det. –  Du skal – for din egen skyld – forsøge at få så mange proteiner, og så få kulhydrater som muligt inden for de 8 timer – dit “spisevindue”. – Og resten af døgnets 24 timer = 16 timer skal du drikke en masse vand! – SÅ skal du bare se! – Du – og dine omgivelser og venner – vil blive vildt overraskede over resultaterne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This

Del online

Del dette online med dine venner