Hos Betty Koudal får du en skånsom og naturlig behandling af stress, allergi, fobier, og andre fysiske og psykiske gener – helt uden medicin!

Bettys intention er at hjælpe dig til et bedre mentalt og fysisk helbred – så du får mere overskud og glæde i hverdagen!

Klienterne har ordet…

”Jeg var ret skeptisk inden, men behandlingen har virket! Jeg er helt fri for min fugleskræk nu. Det er en stor lettelse…”

Anni Jacobsen


HVAD ER DU ALLERGISK OVERFOR?
 
Pollen: Birk, græs, bynke, elm, el, hassel, bambus mv.

Dyr: Hår fra hunde, katte, heste mv.

Støv: Husstøvmider mv.

Fødevarer: Frugt, grønt, nødder, krydderier mv.


BLIV FRI FOR DIN ALLERGI NU OG HER!

Klinik Betty Koudals allergibehandling er baseret på en effektiv, enkel og smertefri metode, der kan fjerne næsten alle typer af allergi.

Ring på 20 45 37 66 og hør mere om, hvordan du bliver allergifri!

Enkel behandling med stor effekt

Behandlingen af din allergi består af to elementer:


1. Omprogrammering af hjernens allergireflekser

Allergi skyldes ofte en uhensigtsmæssig refleks i underbevidstheden. Hos mange allergikere er det typisk en angstprovokerende hændelse i barndommen, der er årsag til den allergiske reaktion.

Er du som lille barn blevet bidt af en hund, kan det have udløst en refleks, der ”beordrer” hjernen til at udsende advarselssignaler til din krop (den allergiske reaktion), når den registrerer et sanseindtryk, der er forbundet med hund – f.eks. berøring af hundehår eller lugten af hund.

Formålet med denne del af behandlingen er at identificere og herefter fjerne refleksen, så din allergiske reaktion forsvinder. Der sker det, at koblingen mellem stresstilstanden og allergistoffet bliver nedbrudt, så din hjerne ikke længere forbinder stoffet med fare og holder op med at sende advarselssignaler til kroppen.

Dette enkle princip er et gennembrud i behandlingen af alle slags allergier. Man kan fjerne flere allergier (4-6 stk) ved første behandling. Det kan evt. være nødvendigt med flere behandlinger.

Efter behandlingen kommer du i kontakt med det, du er allergisk overfor, for at vise at behandlingen har virket.


2. Udrensning og genopbygning af slimhinderne

Svækkede slimhinder er et udbredt problem hos allergikere og ofte forårsaget af en infektion af Candida Albicanis – en gærsvamp, der hovedsageligt befinder sig i tarmsystemet.

Andet element i behandlingen er en genopbygning af slimhinderne, der har til formål at bekæmpe svampen og styrke dine slimhinder – og derved modvirke allergiske reaktioner i fremtiden. Genopbygningen består af kosttilskud og vejledning i, hvilke fødevarer du skal undgå i genopbygningsperioden.

Genopbygningen varer i 1-3 måneder og anbefales alle allergikere.  

Har du spørgsmål om allergibehandling, er du velkommen til at ringe på 86 65 86 99 eller 20 45 37 66.

Share This