Mit navn er Betty Koudal. Jeg har Klinik Velvære med Hjertet, der er beliggende nord for Viborg.

Jeg er uddannet af Stresskonsulent Ole Larsen i 2005 som stresskonsulent og allergibehandler, og har siden 2006 drevet min egen klinik, hvor jeg begyndte med at behandle stress og allergi.

Jeg har siden lært Bindevævsmassage, som jeg bruger til Smertebehandling i min klinik.

Jeg har fortsat uddannet mig inden for flere andre områder, blandt andet har jeg uddannet mig indenfor Anatomi og Fysiologi, Farmakologi og Patalogi samt Sundhedspsykologi. Kurser, der er taget hos Karsten Munk, Karsten Munk Akademiet.

Senest har jeg uddannet mig inden for Biopsykologi - (Hvor vigtigt det er, at der er balance mellem det psykiske og fysiske i det enkelte menneske), også hos Karsten Munk, inden for hvilket emne jeg fortsat uddanner mig. - Jeg er også i gang med flere kurser inden for den Holistiske Homøopati, hvilket er et meget spændende område, der også interesserer mig ret meget. - Det næste bliver, formentlig, endnu mere uddannelse inden for Psykologi.

Jeg elsker at arbejde med mennesker, og det er mig en stor glæde at hjælpe mennesker, både børn, unge og voksne mennesker til at få en bedre hverdag. Der er rigtig mange mennesker, der ikke har det ret godt i dag, med store psykiske problemer og stress til følge. En del, især unge mennesker, føler selvmordstanker, og enkelte kommer helt derud, hvor de forsøger sig, som regel "kun" som et råb om hjælp, blandt andet pga den stress de føler fra både sig selv og deres omgivelser!

De mennesker, jeg ser i min klinik, er ofte kommet ret langt ud, enten pga allergi eller smerter, og især psykiske problemer, og de aner ikke, hvad de skal gøre for at få løst deres problem. - Ofte føler de selv, eller snarere deres omgivelser, at jeg er sidste håb før indlæggelse! - Det er et ret stort ansvar at blive pålagt, men samtidig også en stor glæde, når jeg så oplever den glæde at hjælpe det enkelte menneske til at få det godt fysisk eller/og mentalt igen!

Det er vigtigt for mig i mit arbejde at tage hånd om det enkelte menneske på en varm og naturlig måde, så hvert enkelt menneske føler sig tryg og ikke mindst "taget sig af og hørt!"

Om www.bkoudal.dk

Har du ris eller ros til min hjemmeside, er du altid velkommen til at skrive til mig via min kontaktformular.

Min søn Lars står bag designet. Du kan læse meget mere om hans firma på Larsik Corp.