Professionel stressbehandling

Hvorfor stressbehandling? Og hvorfor hos Klinik Velvære med Hjertet?

[quote] Hos Klinik Velvære med Hjertet får hvert enkelt menneske en seriøs og grundig behandling med focus på den enkelte og dennes problemer og TID til hver enkelt, så man ikke føler sig “jaget med”. [/quote]

Behandlingen kombinerer flere forskellige elementer, der bl.a. omfatter:

  1. Kinesioligisk testning
  2. Samtale
  3. Visualisering
  4. Mentaltræning
  5. Afspænding/Akupressur
  6. Massage

Har du stress?

Hvorfor får mange mennesker stress i dag? – Er det ikke kun et “modeord?”

Stress kan skyldes rigtig mange forskellige ting. – De fleste mennesker er i dag så presset i deres dagligdag, at rigtig mange ikke føler, at de kan “slå til”, hverken overfor dem selv, deres familie eller på deres arbejde. Derfor presser mange mennesker sig selv til deres yderste, og ofte til langt “ud over kanten”, fordi mange mennesker ikke får stoppet op i tide!

Lyt til din krops signaler!

Når et menneske er kommet alt for langt ud i stress, har det ALT for længe overhørt sin krops signaler om, at der var noget rivende galt. – Kroppen har desperat forsøgt at komme med det ene signal efter det andet, det være sig evindelige forkølelser eller smerter, både større eller mindre skavanker, som man bare har overhørt! Og lige pludselig er det bare alt for sent, og så “knækker filmen” måske med depression eller anden alvorlig sygdom til følge. – Så stop op i tide, INDEN det går galt!

Konsultation

Hvis man “blot” føler sig presset i sin hverdag, og godt er klar over, at der er “et eller andet”, der ikke er, som det burde være, men man kan ikke lige sætte fingeren på hvad, der er galt; så ville det, måske, være en god ide med en konsultation hos Klinik Velvære med Hjertet, så du, sammen med Betty Koudal, kunne sætte en plan sammen for, hvad du evt. kunne gøre for at få en mere afbalanceret hverdag. – For mange slipper ikke for at have travlt i dag, det ville så bare være rart at man havde nogle “værktøjer” til at kunne hjælpe sig selv – og sin familie med at tackle det pres, man uvægerligt vil komme ud for i en travl hverdag.

Hvad så, hvis filmen ER knækket?

Ja, hvis man føler, at nu ER man kørt helt ned, og nu KAN man ikke klare presset mere, ja, så er der også hjælp at hente hos Klinik Velvære med Hjertet! – Behandlingen kan sagtens kombineres i samarbejde med egen læge. – Betty Koudal sætter en ære i at samarbejde med den enkeltes egen læge og evt. anden behandler!

Individuel stressbehandling, der er tilpasset netop hvert enkelt menneskes behov.

Som stresskonsulent har jeg mulighed for at forebygge og behandle stress, smerter og udbrændthed – og at se faresignalerne, inden de bliver til skader. Så hvorfor vente, til du ER gået ned med stress?

Bestil tid til en samtale, der kan ændre dit liv, allerede i dag!

Ring på 20 45 37 66 og bestil tid til en stresskonsultation.

PRISER

Stressbehandling 

Pr konsultation Kr. 1.000,-