Min blog

Her er de seneste indlæg fra min blog. Her finder du artikler og indlæg der handler om dig og dit helbred.

Hvorfor er det ….

Tina blev skadet af kighostevaccinen, da hun var ganske lille. Og fra det tidspunkt blev vores hverdag en helt anden, end vi oprindeligt havde tænkt os! Tina forstår det meste af, hvad der sker omkring hende. Men da hun intet verbalt sprog har, og man skal læse alt ud af hendes øjne og mimik, så er hun yderst let at “ overse”!

Læs videre

Følelser er vel OK at have?

Det du ikke får sagt, kan ofte give ondt i halsen samt en følelse af at skulle " rømme sig" eller hoste ofte. Du er - måske - ikke god til at få sagt fra, så du føler, at andre "vader ind over dine grænser"

Læs videre

Behandling i Klinik Velvære med Hjertet

Kom nu i behandling enten hos en læge eller i det mindste hos en ansvarlig behandler, som kan formå at få dig til at gå til læge, lige så snart vedkommende behandler kan se, at dette er altså ikke noget, han eller hun kan klare udelukkende med sin behandling!

Læs videre

TRÆT af din vægt?

Mange ugeblade har i de sidste mange år kommet med - utallige - slankekure, og vi er MANGE, der har forsøgt ALT muligt i håbet om at ændre på sin vægt. - Og efterhånden er vi mange, der er dybt frustrede, uden at det dybest set ændrer noget overhovedet!

Læs videre

Han troede at han altid skulle knokle

Hvorfor er det, at nogle mennesker slet ikke kan lade være med at knokle, ikke bare arbejde, men virkelig knokle.

Læs videre

Passion!? – Hvad er din passion i livet?

Jeg har mange forskellige " redskaber" at arbejde med i min klinik, og hver gang arbejder jeg ud fra det enkelte menneskes liv og forudsætninger. :-) Jeg "ser" det enkelte menneske som det er!

Læs videre