Ramt af allergi – igen – igen?

Er du nu endnu en gang blevet “ramt” af allergi?

Har du tænkt over, at det måske ikke er selve allergien, der er problemet? – Ofte ligger selve årsagen til allergi et helt andet sted – eller flere! Et allergi anfald er blot et symptom på, at der et eller andet galt i din krop, eller i din psyke, som kroppen vil have dig til at se på! På et eller andet tidspunkt i dit liv, ja måske flere gange, har du været udsat for et eller andet, hvor du har været udsat for en stress tilstand af en eller  anden art, hvor det, du nu får allergi symptomer af, har været involveret på en eller anden måde!

“Faresignal” fra hjernen!

Din hjerne sender dig et “faresignal”, i dette tilfælde som et allergi anfald, som signal til dig om, at der er noget her, du skal være opmærksom på!

Allergi sæsonen begynder tidligt for nogle mennesker!

Sæsonen for allergi begynder meget tidligt og varer til langt hen på sommeren/efteråret! – Hvis du undrer dig over, hvorfor din allergi, som du kun troede skyldtes birk og græs, begynder tidligere og tidligere, KAN det skyldes, at du også har allergi overfor hassel, el, elm og flere andre arter, der begynder meget tidligt, det vil sige undertiden allerede sidst i februar/begyndelsen af marts! – Bynke begynder at blomstre i august og fortsætter hen til slutningen af september/begyndelsen af oktober! – Så hvis du har allergi overfor træer og græs, så kan sæsonen godt være lang!

Allergi er kun et symptom.

Men som sagt er selve tegnet på allergi kun et symptom på, at der er et eller andet galt i din krop, noget, du skal have sat på plads, inden du kan komme af med din allergi! -Det er, som regel, et eller andet psykisk, der i første omgang skal afhjælpes! Det kan være en eller oplevelse, man har været udsat for for længe siden, men det kan også sagtens skyldes en periode med længerevarende stress, man har været igennem, der kan udløse et allergi anfald – IGEN! – Og man fatter simpelthen ikke, hvorfor man nu får allergi endnu en gang; og man HAR da fået medicin hos lægen og har, måske, desuden været igennem et længerevarende vaccinations program, der da SKULLE kunne afhjælpe de allerværste symptomer!

 

Bliver man da ved med at få  allergi anfald?

Men får man ikke afhjulpet/fjernet selve årsagen til allergi, så vil man vedblive at få allergi anfald! – Foruden de psykiske årsager til en allergi, så kan der også ligge en ubehandlet candida og “lure” i kroppen, og denne er medvirkende til at forstærke de psykiske problemer, f.eks. stress ( som en candida svamp også kan udløse). – Har man så igennem en årrække fået penicillin behandling, hvor de normale tarmbakterier er blevet hæmmet, så en evt. Candida ( som vi alle HAR, og skal have i tarmene, den må bare ikke “Komme i “udbrud”!) endnu bedre mulighed for at vokse og skabe problemer, blandt andet allergi, for det enkelte menneske, da vedkommendes immunforsvar får det dårligt. – Men der kan være MANGE årsager til allergi, og derfor, “få da gjort noget ved det!” – Det er da træls at gå og have så svære problemer! – Rigtig mange allergikere tilbringer hele sommeren indendøre, da de slet ikke kan holde ud at være ude, når græsset blomstrer!! – Og for mange mennesker begynder sæsonen allerede, når birken springer ud ( april/maj!). – De “heldige” har ikke allergi i hele sæsonen for græs, men “kun” lige omkring Sct Hans, og så, måske, i juli måned med, men for dem, der har allergi hele sæsonen, da er livet “anstrengende”!

I behandlingen for allergi bruges der kinesiologiske principper; desuden bruges der blandt andet samtale og visualisering – Det kan desuden vise sig nødvendigt, men ikke nødvendigvis, med tilskud af natur midler til at understøtte behandlingen!

Samme årsag?

Ja, så tænker du måske: Ja men jeg har ikke allergi overfor græs eller træer, men jeg har også allergi symptomer? Ja, for det første kan du have en form for allergi, der kaldes “høsnue”, den findes også uden for sæsonen. Behandlingen for dyr af forskellig art, såsom hund, kat, hest og mange andre er den samme som behandlingen for græs allergi! – Man finder ÅRSAGEN, og den kan være ret individuel, da det som oftest er psykiske ting, der ligger bag en evt. allergi ( sammen med en evt. candida i udbrud!)