Velvære med hjertet nyhedsbrevI min klinik, Klinik Velvære med Hjertet, har jeg flere forskellige former for behandling!

Mange mennesker kan ofte have RET svært ved at fortælle,

at de har været i behandling hos mig! – Selve behandlingen er de MEGA glade for, men at SIGE, at man har været i behandling fordi man var stresset eller/og helt ude af balance, dertil er der virkelig langt! – Og hvorfor er der så langt for at sige, at “den og den behandling” var supergo`for mig, da jeg havde det rigtig dårligt?

Jeg er “bange” for, at det er et tabu i dag at fortælle, at man går til behandling for noget, der har med det mentale at gøre! – Det er virkelig trist, da bare i Danmark er der diagnosticeret op mod 500.000 mennesker med stress. – og hvad så med de mennesker, der ikke går til læge med sine symptomer og bare kæmper videre – alene eller sammen med sine nærmeste?

Et meget nærtstående familiemedlem er et glimrende eksempel! – Da han for snart 4 år siden knækkede ned med stress, var nogle af de første sætninger: “Jeg vil ikke til læge, så får jeg lykkepiller, og så bliver jeg ” tosset i hovedet”!

Så han kom – dengang – aldrig til læge og blev taget vare om! – Han havde haft symptomerne i mange år på stress og udbrændthed: Manglende søvn, elendigt immunforsvar, altid syg i ferier og weekend`er osv osv.

https://www.facebook.com/pg/bettyswellbeingbytheheart/services/

Men tage hensyn til sin situation, ville han det? – NEJ:

‘” Hvad vil du have, jeg skal gøre, jeg skal tjene penge til os og til firmaet, og ordrerne skal være til den lovede tid!”

Han ville så godt modtage min behandling, men lytte efter, at han skulle tage den mere med ro? – Det er altså også en del af min behandling, men det kunne slet ikke komme på tale at lytte til mine råd med hensyn til dette! Med det resultat, at da hans virksomhed endelig var solgt efter knap 30 års hårdt arbejde, gik der kun 1 1/2 måned, inden han knækkede totalt med stress!!! Det tog så knap 1/2 år, hvor vedkommende familiemedlem slet ikke kunne “være i sin krop” og var uendelig træt. Han kom sig faktisk aldrig helt over det, og muligvis har der været flere forvarsler, som selv jeg som behandler ikke så – eller ønskede at se?

I efteråret fik vedkommende en stor blodprop i hjernen, og på scanningen kunne man se, at der havde været flere mindre blodpropper tidligere! – De forvarsler, som især personen selv ikke ønskede at se? Disse blodpropper skyldes HELT klart det stressede liv, han levede i 30 år med NUL frihed til sig selv og sin familie!

Så mit råd er – og vil altid være:

Kom nu i behandling enten hos en læge eller i det mindste hos en ansvarlig behandler, som kan formå at få dig til at gå til læge, lige så snart vedkommende behandler kan se, at dette er altså ikke noget, han eller hun kan klare udelukkende med sin behandling!

Det hører så lige med her at det jo ikke altid behøver at gå HELT så galt! – Mange har kun brug for nogle få behandlinger til at blive “rettet lidt op på”! – Det er ikke givet, at det altid fører til lægebesøg! – Ofte kan nogle ganske få behandlinger hos en god behandler være tiltrækkeligt!

Andre ønsker – for at beskytte dem selv – at få løbende behandling, eksempelvis en gang om måneden. Og dette vil være optimalt, hvis alle tog vare om sig selv og sørgede for at få “forebyggende behandling” af sig selv løbende!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This

Del online

Del dette online med dine venner