Molekylært hydrogen – Vejen til raske celler

Der er ingen tvivl om, at når sygdom først har sat ind, så er gode råd dyre, og dagligdagen styrter hurtigt i grus på mange fronter.

Men det behøver ikke at være sådan. Selvom alle mennesker har hver deres sygdom og alle er på hvert sit sted i livet, så er der hjælp at hente.

En form for hjælp er den gavnlige – og revolutionerende – effekt, rigtig mange mennesker har af behandling med Hydrogen ( brint).

Man kan sidde og se fjernsyn eller læse eller arbejde ved computeren – ja endda sove eller bare hvile sig, mens man inhalerer Hydrogen ved hjælp af eksempelvis en Iwater inhalator – Hydrogen Maskine!

https://www.iwater.dk/vare-kategori/hydrogen-h2-vand-og-inhalering/?ref=186

I stedet for at inhalere dine antioxidanter, kan du også drikke dem, ja, du kan forøvrigt også bade i dem.

Hvad ER Hydrogen? – Og hvad kan vi bruge det til?

Hydrogen (H2), eller det, vi i Danmark kalder Brint, er verdens mindste antioxidant – det mindste og letteste element i det periodiske system

(Det periodiske system er en systematisk sortering af grundstofferne efter atomnummer). Når det drejer sig om H2O = vand, som vi kender, drejer det sig om to hydrogenatomer og et oxygenatom. Når vi i stedet taler om molekylær hydrogen (H2), betyder det, at molekylet indeholder to hydrogenatomer og intet oxygenatom.

Hydrogen er verdens mindste og letteste partikel, det vejer 88 gange MINDRE end C-vitamin, som er den mest kendte antioxidant. Hos mennesker, der spiser grønt og fiberrigt, produceres der dagligt i fordøjelseskanalen ca 10-12 liter Hydrogen (H2). Den Hydrogen, som kroppen selv danner, er som regel ikke nok til mere end opretholdelse af en sund krop. Har man brug for heling af sygdomme, bør man indtage mere.

Pga det Molekylære Hydrogens størrelse har det en række terapeutiske fordele til hjælp til næsten alle organer, og det kan trænge ind gennem cellevæggen, netop pga størrelsen og sprede sig med imponerende hastigheder.

Biproduktet ved brugen af Hydrogen er kun vand. Antioxidanter såsom Hydrogen er vigtige for kroppen til bekæmpelse af frie radikaler, som vi alle udsættes for hver dag. – Hydrogen omdanner de fleste giftige, frie radikaler til vand uden den mindste negative indvirkning eller bivirkning.

Hydrogen er brændbart ved koncentrationer mellem 4-70% i atmosfæren, men kan kun brænde, hvis der er ild som antændingskilde.

blue white and yellow balloons

Hydrogen beriget vand kan ikke brænde

Den mest almindelige måde at indtage Hydrogen på er at drikke Hydrogen beriget vand. Stationære vandhaner og transportable Iwater generatorer kan producere hydrogen rigt vand, og nogle af disse kan samtidig ionisere vandet og producere basisk hydrogen rigt vand med H2. – Fordi Hydrogen er en gasart, som hurtigt forsvinder, er det vanskeligt at opbevare. Det anbefales at drikke hydrogen berigt vand, når det er nylavet.

Skal hydrogen beriget vand opbevares gennem længere tid – eller ønsker man det koldt og sætter det i køleskab – er det bedst at opbevare vandet i flasker lavet af glas eller rustfrit stål.

Det har overrasket i hele verden, at Hydrogen i den menneskelige krop kan udrette så meget – så meget, at det kan ske at være den næste store nyhed i forhold til den menneskelige sundhed – eller netop til at genoprette sundheden.- Videnskabsfolk og sundheds interesserede i hele verden har i de seneste år forsket intenst i Hydrogen ( H2). På udenlandske hospitaler og sundhedscentre anvendes behandling med Hydrogen både som indånding ved hjælp af en H2 Pure inhale, “ også kaldet en “Hydrogen maskine” , hvor man slutter et næsekateter til maskinen, og på mange hospitaler bruges drop behandling.

I nogle lande medbringer ambulancer maskiner til behandling med til patienter, der har fået hjerneblødning eller andre former for skader i hjernen, så behandlingen kan sættes ind med det samme for at mindske eventuelle skader..

I dag kan man få disse H2 pure inhale/ Hydrogen maskiner i mindre størrelser, hvilket gør det muligt at have maskinerne i dit eget hjem og inhalere hydrogen på daglig basis. Jeg kan kun sige, at vi i vores familie har haft unikke resultater ved brug af vores Hydrogen maskine!

Interesseret i at høre mere, eller eventuelt at afprøve en Hydrogen maskine? Så kontakt mig via min kontaktformular.