Smerter kan opstå overalt i kroppen og af mange forskellige årsager. Mange fysiske handicaps og stress relaterede lidelser medfører smerter, der kan lindres markant med blot få timers smertebehandling.

 

I Klinik Velvære med Hjertet tilbydes Bindevævsmassage som led i smertebehanding.

 

Smerter kan give sig udtryk på rigtig mange, forskellige måder, såsom f.eks.

  • Hovedpine
  • Rygsmerter
  • Myoser
  • Musearm
  • Tennisalbue
  • Muskelsmerter mv.

Hvad skyldes smerter?

Smerter skyldes mange ting, stress er en af de oversete. – Mange mennesker overser, at når de har smerter, så er det deres krop, der fortæller dem, at der er noget, de har glemt at lægge mærke til! – Mange mennesker vælger at “overhøre” deres krops signaler, der ellers på en udmærket måde fortæller dem, at der er noget, de burde se på i deres liv. – Dette kan både være følelser, dårlige arbejdstillinger, hvilket også giver stress til kroppen, dårligt psykisk arbejdsmiljø, problemer i hjemmet, og meget andet – ene ting, der virker som stress for både psyke og krop. – Smerter er ikke “bare noget, der går over af sig selv”! – Det er tegn på, at der er noget i kroppen og eller det psykiske, der er ude af balance. Det er SÅ vigtigt, at både krop og psyke er i balance, og er det ikke det, så vil der komme et eller andet tegn på en ubalance.

Symptomer.

Det kan være en let hovedpine, en evig tilbagevendende forkølelse, ondt i en bestemt tand eller andet. Hvis du f.eks. altid går med en fornemmelse af, at du ikke lige kan få sagt, hvad du egentlig mener, du tør måske ikke lige, for andre kunne måske ske at blive vrede på dig. Dette kan sætte sig som en følelse af en lettere halsbetændelse. – Og hvis dette bliver et tilbagevendende problem, så går man måske til lægen og får en eller anden form for behandling med medicin, og så er man ikke kommet videre. – Dette vil blot være “symptombehandling”. En følelse af aldrig at turde sige, hvad man mener, kan sagtens virke som stress på den enkelte.

Det enkelte menneske.

Derfor er det vigtigt at gå ind og se på det enkelte menneske og finde ud af, hvad der egentlig er galt. Smerter er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at der er noget alvorligt i vejen med et menneske, men det kan udarte sig både psykisk og fysisk, hvis der ikke bliver “taget hånd om” problemet!

Ikke “bare” en smertebehandling!

Så derfor er en smertebehandling i Klinik Velvære med Hjertet ikke “bare” en smertebehandling.
Her går man igen ind og tjekker, afhængigt af det enkelte menneskes situation/symptomer, både med bl.a.
Kinesiologisk testning
Samtale
Visualisering
Samt, selvfølgelig Bindevævsmassage, om nødvendigt,  hvor man ofte under behandlingen “kommer omkring” problemet.
Men ofte viser der sig et helt andet problem under behandlingen, end det, man egentlig selv troede, var problemet!

Candidasvamp?

Et  helt andet, ofte overset problem, er en evt. Candidasvamp i udbrud. – Vi skal alle have en candidasvamp i vore tarme sammen med de normale tarmbakterier. Men ved en livsstil fyldt med stress kan en sådan Candida svamp komme i ubalance med voldsomme problemer til følge! – Der kan både komme stress symptomer, diarre, depressionslignende tilstande, smerter, migræne, astma. allergier o.a.

Så få en aftale for en Konsultation til en snak om, hvordan du går og har det, i stedet for at gå og slås med de problemer. Ved denne  konsultation aftales et evt. behandlingsforløb.

Ring på 20 45 37 66 og bestil tid til en smertebehandling.

PRISER

Pr konsultationKr. 1.000,-
Share This