Hvad er psykisk afbalancering, og hvad skal det gøre godt for?

Og hvorfor hos Klinik Velvære med Hjertet?

- Indehaver af Klinik Velvære med Hjertet, Betty Koudal, har stor erfaring med at hjælpe rigtig mange mennesker, det gælder både voksne og børn og unge. Rigtig mange børn og unge mennesker har det ikke godt i dag! De er udsat for ALT for megen stress og deres psyke kan slet ikke følge med.

Løsrivelse.

Der finder desværre en tiltagende mobning sted rundt omkring i skoler, men sandelig også på arbejdspladser, så der er mange mennesker, både børn og voksne, der ikke har det godt, med stress og nederlag. Mange børn og unge har det meget svært i puberteten og kan slet ikke finde ud af det, der sker med dem fysisk og psykisk.

Da puberteten er en naturlig løsrivelsesproces, er det vigtigt, at hvert enkelt menneske får lov til at udleve denne proces. - Men hvis den enkelte ikke "får lov" til dette, kan der opstå svære psykiske problemer såsom stress og depressions lignende problemer senere hen i livet, for løsrivelsesprocessen er nødvendig for det enkelte menneske, især deres psyke!

Det er ofte disse unge - OG ældre (!) mennesker, der kommer i klinikken, da de - måske - er endt op med psykiske problemer med bla.a stress til følge i stedet for.

Nogle har endda selvmordstanker, da de ser det som den letteste udvej! Deres psyke har ofte lidt skade, men det hjælper at blive hørt og taget alvorligt.

Med en psyke ude af balance har man også ofte et dårligt selvværd!

  • Føler du dig lidt eller helt ude af balance? Lever du med stress og/eller smerter?
  • Har du det sådan lidt mærkeligt psykisk, uden at kunne sætte ord på, hvad der er galt?
  • Er du angst? - Uden at kunne sætte en finger på, hvad det er, der gør dig angst?
  • Føler du, at du trænger til at få en snak om din situation og få hjælp til at komme videre?

Det ville være en god ide, at du bestilte tid til en snak. Få tanker og følelser op til overfladen, få sat navn på og få dem belyst for at afgøre, om du skulle have et behandlingsforløb hos Klinik velvære med hjertet.

Hos Klinik Velvære med Hjertet bliver der "taget hånd" om hvert enkelt menneske, stort eller lille, barn eller voksen, så hvert enkelt menneske føler sig set og hørt! Dette er et tiltagende problem i hverdagen i dag, at mange mennesker slet ikke føler sig hørt og taget af og ikke mindst holdt om!

I Klinik Velvære med Hjertet er der megen focus på Det HELE Menneske. - Det er bare SÅ vigtigt, at både det mentale og det fysiske er i balance, og dette er et meget væsentligt element i Betty Koudals behandling, at sørge for denne balance.

 

Hvad omfatter en behandling med Psykisk afbalancering?

Behandlingen kombinerer flere forskellige elementer, der bl.a. omfatter:

  1. Kinesiologisk testning
  2. Samtale
  3. Visualisering
  4. Mentaltræning
  5. Afspænding/Akupressur
  6. Måske let massage

PRISER

Pr konsultation Kr. 1.000,-

 

Psykisk afbalancering

Kr. 1.000,- / per konsultation