Følelser!

Er det noget, du husker at mærke efter i din hverdag, eller “lukker du bare ned” for dine følelser i stedet for at mærke efter, hvordan du i grunden har det HELT inde i dig selv?

FÅ DET  DOG UD!!!!!

Du ved – måske – slet ikke, hvor farligt det kan være, hvis du går med indestængte følelser af den ene eller anden årsag? Disse indestængte følelser kan  “sætte sig” til eksempelvis mavesår, stress, kronisk hovedpine.

Ondt i halsen:

Det du ikke får sagt, kan ofte give ondt i halsen samt en følelse af at skulle ” rømme sig” eller hoste ofte. Du er – måske – ikke god til at få sagt fra, så du føler, at andre “vader ind over dine grænser”

Ondt i ryggen KAN også skyldes problemer med nyrerne = I nyrerne sidder mange følelser!!

Det kan ende med dårligt hjerte,  osv osv for ikke at nævne LANGT alvorlige sygdomme!

Så LÆR at lytte til dine følelser, og få dine problemer UD af dit system!

Hvis du ikke har nogen,

du kan betro dine følelser til/tale om dine problemer med – naboer, venner, familie, så kør et sted hen, hvor du kan TUDE dine følelser ud. – Der er mange muligheder, stå eksempelvis nede ved havet, hvor du er alene, og SKRIG dine følelser ud mod havet og græd det, du har behov for. Et andet sted er også, hvis du bor i nærheden af en jernbane ( og du ikke har tilhørere 🙂 ) så når der kommer et stort vogntog, så SKRIG alle dine følelser imod toget og mærk den forløsning, det giver, at få dine følelser forløst på den måde! – Jeg har ikke selv prøvet toget, men jeg har prøvet vandet – i stormvejr, hvor jeg rigtigt kunne skrige mine sorger og bekymringer – OG indestængte følelser ud! – PRØV det!

Der findes også rigtig gode terapeuter, psykologer, læger osv. så få nu hjælp, og allerbedst: Indse, at du har BRUG for hjælp til at tackle alle de følelser i stedet for, at de skal fortsætte med at ødelægge dit liv!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This

Del online

Del dette online med dine venner