Det kunne lige så godt være gået helt galt!!!

Han troede – som så mange andre – at det var ” nødvendigt”, at knokle, som han gjorde! – Han forstod slet ikke, før LIGE før, det var for sent, at livet ikke nødvendigvis er ensbetydende med, at man skal “knokle”!

Hvorfor er det, at nogle mennesker slet ikke kan lade være med at knokle, ikke bare arbejde, men virkelig knokle, hvor andre mennesker arbejder det, de lige finder nødvendigt, og helst ikke mere end det, der forventes af dem? Og atter andre gider slet ikke arbejde – endsige knokle – for livets opretholdelse?

Det kan blive en livsstil at knokle, men det KAN også være livsfarligt! – Ofte er det de mennesker, andre opfatter som stærke og urokkelige, rolige og slet ikke til at ” få ud af fatning”, der ofte er villige til at knokle mange timer hver dag – ofte alle ugens dage, uden at tage hensyn til sig selv! De tror slet ikke – og det gør omgivelserne ofte heller ikke – at det kan gå så galt! – Men det kan gå HELT galt at knokle; kroppen kan lige pludselig ikke mere. – Hvis han  – eller det er lige så ofte en kvinde – er heldig, kan det ske, at han eller hun ” bare” går ned med stress i en kortere eller længere periode. – Og dette kan også være yderst farligt, hvis vedkommende ikke formår at stoppe op i tide. – Men hvis et menneske bliver ved med at knokle hver dag alle ugens dage, helst også i ferier i mange år, så kommer “straffen”/betalingen en dag. Og dette kan ofte virke som en hammer i hovedet!

Så lad nu dog være med at vedblive med at knokle i al din vågne tid!!!

147594_7438Find DIN passion i livet, alt lige fra roning, løb, læsning, fiskeri, fodbold –  Lave helt INGENTING er  også OK ! For ingen kan jo undgå at arbejde, og ofte må alle arbejde meget i perioder. – Men knokle i mange dage, uger, måneder og år, det holder ingen mennesker til for altid! Så: pas på dig og lad være med at knokle dig helt ned!!!

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Share This

Del online

Del dette online med dine venner