Bliv din egen vinder

Passion!? – Hvad er din passion i livet?

MIN PASSION er at hjælpe og vejlede

så mange mennesker som overhovedet muligt med de “redskaber”, jeg nu en gang har =Velvære med Hjertet!

Min klinik hedder Velvære med Hjertet, og det beskriver simpelthen min egen indstilling til livet!

Jeg har mange forskellige ” redskaber” at arbejde med i min klinik, og hver gang arbejder jeg ud fra det enkelte menneskes liv og forudsætninger. 🙂

255450_6028Jeg “ser” det enkelte menneske som det er!

Det vil med andre ord sige, at jeg har aldrig en færdig “skabelon”, som jeg lige sætter hvert enkelt menneske i! – Hvert enkelt menneske bliver SET og ikke mindst HØRT, der hvor han eller hun er lige nu på sin vej gennem livet! INGEN mennesker er ens, og derfor er det så vigtigt at have et bredt kendskab til mennesker og at have evnen til at se, hvor det enkelte menneske er ” på vej hen” og ikke mindst, hvilke håb og drømme , ja hvilken passion (!), det enkelte menneske har! – Mange er slet ikke klar over, hvad de EGENTLIG ønsker sig i livet, men de synes bare, at ” det hele” ikke er, som det burde være!

Her er det som behandler en fornem opgave at hjælpe og ikke mindst vejlede det enkelte menneske stille og roligt, og lade dem selv få øje på deres muligheder. – Husk altid på: Det er ikke DINE drømme som behandler, der skal “trækkes ned over hovedet” på det enkelte menneske i din klinik!

Jeg har selvfølgelig mine egne mål og drømme, og det tænker jeg da på i min hverdag. – Og disse mål og drømme opnår jeg altså bedst, hvis jeg, hver gang jeg har hjulpet et menneske til at få det bedre – mentalt eller fysisk – føler helt ind i mit inderste, at jeg har gjort det bedste for dette menneske, der har vist mig den tillid at opsøge mig for at få hjælp – enten til at få deres mentale udfordringer i balance – eller til at lære at udleve lige netop DERES passion!

Bliv din egen vinder

Jeg arbejder – som sagt – med flere forskellige redskaber til at hjælpe andre mennesker videre på lige deres vej. – Alle kan læse meget mere på min hjemmeside, www.bkoudal.dk om mine behandlinger.

Der er i det sidste halve år blevet tilføjet 3 yderligere behandlinger i min klinik.

Acces Bars, Kranio Sakral Terapi samt Hot Stone massage.

Jeg har i de sidste 4 år desuden haft produkterne fra www.lifewave.com i min klinik.

I forvejen arbejder jeg med kinesiologiske teknikker, samtale, visualisering, healing, regression mm.

Så min palet er ret bred,

og det hele hænger sammen, hvor jeg “ser”, hvad det enkelte menneske, der kommer i klinikken, har brug for, og behandlingen tager så udgangspunkt i dette. Jeg elsker, at jeg hver dag har mulighed for at leve i og af min passion: at hjælpe andre mennesker, hvad enten det er de nære i min familie og mine venner eller det er de mennesker, der kommer i min klinik!

Der er ikke noget “odiøst” i at tjene penge, hvilket har taget mig rigtig lang tid at erkende. Hvert enkelt menneske – også behandlere (!) – skal lære at sætte pris på sit eget “værd”, på det han eller hun kan! – Og det kan være en kunst at lære!

Så længe jeg hver dag kan se mig selv – og min omverden – i øjnene og vide, at jeg hjælper og behandler for det enkelte menneskes skyld og ikke udelukkende for min egen vindings skyld, så vil jeg vedblive at føle, at jeg til stadighed arbejder ud fra ” Velvære med Hjertet”!