Energiterapi! – Hvad er det??

af

Betty Koudal – Independent Lifewave distributor

Energiterapi  er faktisk flere forskellige former for behandlings metoder! – En af dem er Akupressur, en anden er Akupunktur og endelig er der flere forskellige former for Elektroterapi.

Akupunktur har jo været benyttet som behandlingsform i Østen i årtusinder.

I vore dage benytter hver 3. praktiserende læge i Danmark akupunktur i sine behandlinger. – Samtidig bruges der akupunktur på mange hospitaler i dag, eksempelvis ved smertelindring af fødsler!.

Et nyt tiltag indenfor energiterapi!

Et af de nyeste tiltag på markedet er plastre med energifrekvens. Det er akupunkturplastre, med indkapslede  frekvenser, bestående af aminosyrer, ilt og vand. Plastrene påvirker kroppens energisystem via akupunkturpunkterne. Intet trænger ind gennem huden, ja i øvrigt kan der intet komme ud af indkapslingen i plastret,  men hvert enkelt plasters energifrekvens  igangsætter kroppens naturlige processer, så den selv kan genskabe balance. – Disse plastre sættes på de akupunkturpunkter, hvor man tester sig frem til, der er et behov for plastret, på samme måde, som en akupunktør eller en behandler med akupressur foretager sine vurderinger.

 

Hvilke plastre findes der?

Der findes 7 forskellige plastre med forskellig virkning og med utallige kombinationsmuligheder:

  1. IceWave – reducerer hurtigt smerte og betændelsestilstande inden for få minutter.
  2. Energy Enhancer – øger energi, flow og udholdenhed. Øger fedtforbrænding (+20%)
  3. SP6 Complete – regulerer appetit & sukkertrang, typisk vægttab 1.0-2.5 kg/uge – bruges sammen med EE til vægttab
  4. Silent Nights – forbedrer søvnkvaliteten, afslapper hjernen & reducerer snorken. Stimulerer kroppens naturlige produktion af melatonin
  5. Glutathione – booster immunforsvar, fjerner tungmetaller/gift i kroppen
  6. Carnosine – forbedrer organer og fysiske præstationer, revitaliserer celler f.eks. hud
  7. Aeon – “antistresser”, smerter, betændelse og ubalancer i kroppe

 

Hvem bruger så disse plastre med energifrekvens?

Rigtig mange mennesker rundt om i verden, og i særdeleshed også i Danmark, HAR allerede fået øjnene op for disse akupunktur plastre med energifrekvens og nyder i dag glæde af disse ret enestående produkter. Plastrene bruges ganske vist som hjælp ved smerter, men de første, der egentlig fik øjnene op for disse ret enestående plastre, var nogle kvindelige svømmere ved Olympiaden i Athen i 2004, der ved at benytte disse plastre i forbindelse med deres træning, forøgede deres ydeevne drastisk. – Samtidig er der mange, der har fået reduceret stærke smerter ved brug af andre af plastrene.

Mange har stiftet bekendtskab med plastrene og har derved fået øjnene op for, hvor meget de i grunden har mulighed for også at hjælpe andre mennesker, når de samtidig kan fortælle om deres egne erfaringer vedr. plastrene! – Derved benytter de sig af den mulighed, der er for selv at blive forhandler. – Andre nyder blot den effekt plastrene har og har haft på deres helbred og anbefaler gerne plastrene.

Forhandler af disse plastre med energifrekvens!

Atter andre ønsker selv at blive forhandler af plastrene, da de både kan se muligheden for at hjælpe en masse mennesker, og derved skabe en glæde og forøget livsglæde hos de mennesker, de har muligheden for at hjælpe. – At de så derved selv – måske – skaber sig en levevej via disse produkter, er der jo ikke noget forgjort i; især ikke, hvis det først og fremmest er tanken om at hjælpe andre, der driver dem!

 Noget for dig?

Skulle du have fået interesse for disse plastre, kan du læse nærmere på

www.lifewave.com

 

 

 

 

Share This

Del online

Del dette online med dine venner