Hvilket udbytte får man af en behandling hos netop klinik Velvære med Hjertet?

Hvordan definerer man overhovedet ordet udbytte?

Hvad får man overhovedet ud af en behandling hos Betty Koudal, indehaver af klinik Velvære med Hjertet? – Er det bare ren reklame, eller får man udbytte af at benytte netop klinik Velvære med Hjertet, og i så fald, hvilket?

 

Seriøse behandlinger!

Hos Betty Koudal anses det først og fremmest for vigtigt, at den enkelte person får så stort et udbytte af en behandling som overhovedet muligt! – Og hvad vil det så sige? – Ja, det vil sige, at når en person kommer i behandling hos Betty Koudal, gøres der meget for at sikre, at det er en meget individuel behandling af hvert enkelt menneske med henblik på, at hvert enkelt menneske får så stort et udbytte af behandlingen som muligt.  Der følges ikke efter en bestemt plan; man kommer  ikke ind i en skabelon, og så “kører” behandlingen efter denne og så er der på forhånd afsat et vist antal gange! – Hvert enkelt menneske ses som den individuelle personlighed, han eller hun er, og med de problemer, de har mødt i livet. – Dernæst tages der fat på at løse problemerne så godt som overhovedet muligt til så stor en tilfredshed som muligt og med så stort et udbytte af behandlingen, som hvert enkelt menneske har behov for.

 

Hvordan behandles der, og hvad får du ud af det – hvilket udbytte?

Ja, i behandlingen indgår der, blandt andet, kinesiologiske teknikker, samtale, visualisering, men der er ikke på forhånd fastlagt, hvordan hver enkelt behandling skal forløbe. – Ved den første behandling snakkes med den enkelte om, hvilket udbytte, han eller hun forventer at få ud af behandlingen, og der drøftes de problemer, som den enkelte er kommet med. – Ofte er det mentale problemer, men det er ikke altid, de lige ligger helt oppe ved “overfladen”, da disse ikke altid er erkendt af den enkelte! – Ofte er mange mennesker slet ikke klar over, at de smerter, de går og døjer med, egentlig er et udtryk for, at der er et eller andet, deres krop ønsker de skulle få set på!

 

Er det både børn, unge og voksne, der kan få udbytte af behandlingen?

Der er som sådan ingen nedre grænse for, hvem man kan behandle og slet ingen øvre grænse! Det KAN være svært at behandle børn under 4-5 år, med mindre det er allergi, det drejer sig om, og her kan det også have sine begrænsninger, da behandlingen foregår i et samarbejde mellem den, der skal i behandling og behandleren! – Men fra 5 år er der, som regel, ingen problemer, og alle får udbytte afbehandlingen! – Mange af dem, der kommer i klinikken, er fra 8-10 år og så opad. – Mange teenagere har en del problemer med både dem selv og deres omgivelser. – Her er det dejligt for dem at komme hos klinik Velvære med Hjertet, da de her føler sig “hørt”! – Men der er, som sagt, ingen aldersbegræsning opad!